Felhasználási feltételek

Technikai háttér, Szolgáltató és Felhasználó meghatározása

A www.sospartner.hu partnerkereső weboldal technikai hátterét a Quest-Line Kft ( 2214 Pánd, Rákóczi utca 1/A, adószám: 22645647-2-13, cégjegyzék szám: 13-09-165223 továbbiakban, mint Szolgáltató nyújtja. A regisztrált partnerkereső, továbbiakban Felhasználó ingyenesen, saját akaratából regisztrál az oldalra.

Regisztráció

Az sospartner.hu partnerkereső weboldal használatához regisztráció szükséges. Felhasználó a regisztrációval elfogadja az oldal szabályzatát. A Felhasználó a regisztrációval nyilatkozik arról, hogy a regisztráció időpontjában elmúlt 18 éves. Az oldalon pornográf jellegű képek, anyagok találhatók, ezért 18 éven aluliaknak a belépés szigorúan tilos. Az sospartner.hu oldal online partnerkereséshez nyújt segítséget a regisztrált felhasználók számára. A regisztráció után Szolgáltató e-mail üzenetben, a Felhasználó által megadott e-mail címre aktiváló linket küld. Ezért fontos, hogy Felhasználó valós e-mail címet adjon meg a regisztráció során.

Felhasználó a hirdetésében nem adhatja meg személyes elérhetőségeit, beleértve a lakcímét, e-mail címét, telefonszámát, közösségi oldal elérhetőségét.

Reklámok elhelyezése

A felhasználók számára tilos bármilyen termék vagy szolgáltatás reklámozása és bármilyen törvénybe ütköző magatartás tanúsítása. Amennyiben szeretné termékét, szolgáltatását Szolgáltató oldalán reklámozni, kérjen ajánlatot az info@sospartner.hu e-mail címen.

Tartalom, felelősségek

A Szolgáltató nem felel a Felhasználó által az oldalon elhelyezett bárminemű tartalomért, ide értve a Felhasználók által feltöltött fényképeket is. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalra kizárólag olyan fényképet tölthet fel, amely őt ábrázolja, vagy a fénykép tulajdonjogát igazolni tudja. Mások fényképével, adataival való visszaélés esetén minden felelősség a feltöltő Felhasználót terheli. Ilyen esetben, a bejelentés után Szolgáltató azonnali hatállyal törli a Felhasználó regisztrációját. Amennyiben Felhasználó jogsértéséből fakadóan eljárás indul, Szolgáltató jogosult az eljáró Hatóság részére átadni minden tudomására jutott adatot a Felhasználóról. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az általa regisztrációkor megadott adatok publikusak, kivételt képez ez alól az e-mail cím és a jelszó. Felhasználó tudomásul veszi, hogy amennyiben az sospartner.hu rendszerén belül egy másik Felhasználónak kiadja a személyes adatait és ebből bármilyen kellemetlensége származik, ezért a Szolgáltató semmilyen felelősséggel nem tartozik. A Szolgáltató bármikor indoklás nélkül, előzetes értesítés nélkül törölheti, vagy moderálhatja Felhasználó regisztrációját, amennyiben a Felhasználó a szabályzattal ellenétes viselkedést tanúsít. Az oldal használata során tilos bárkit zaklatni, zavarni, szalonképtelen üzenetekkel zaklatni. Szolgáltató a Felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal. Felhasználó a hirdetésében nem adhatja meg semmilyen elérhetőségét (beleértve telefonszám, e-mail cím, lakcím, facebook cím, skype elérhetőség stb.).

Reklám levelek

Felhasználó elfogadja, hogy esetenként a regisztrált e-mail címére Szolgáltató reklámot tartalmazó e-mail üzenetet küldhet.

Ingyenes és fizetős szolgáltatások

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztráció minden tag számára ingyenesen történik, de bizonyos szolgáltatásokat a regisztrációt követően emeltdíjas sms-ben történő egyenleg feltöltéssel vehet igénybe. Erre Szolgáltató minden esetben előre figyelmezteti a Felhasználót és az sms bruttó árát jól látható módon feltűnteti.

Felhasználási feltételek módosítása

Szolgáltató jogosult a felhasználási feltételek egyoldalú módosítására. Ebben az esetben, a módosított felhasználási feltételekről előzetesen Felhasználót e-mail üzenet formájában, a regisztrációkor megadott e-mail címen értesíti.

Felhasználói nyilatkozat

Felhasználó a regisztrációval elfogadja jelen Felhasználási feltételeket és a következő nyilatkozatot teszi: „ Az sospartner.hu partnerkereső oldal felhasználási feltételeit elolvastam, megértettem, azzal teljes mértékben egyetértek. A regisztrációs oldalon lévő Elfogadom a szabályzatot négyzet bejelölésével a felhasználási feltételeket magamra nézve kötelezőnek elismerem és betartom.

Betöltés...

A tartalom betöltése folyamatban...