Gyakran ismételt kérdések

Mire való az sospartner.hu partnerkereső oldal?

Az oldal online partnerkereséshez nyújt segítséget a regisztrált felhasználók számára

Kik regisztrálhatnak az sospartner.hu oldalra?

Az oldalra csak 18 évet betöltött személyek regisztrálhatnak.

Ha csak alkalmi partnert keresek, azt is megtalálom ezen az oldalon?

Igen, a partnerkeresők a regisztráció során megadhatják, hogy tartós, alkalmi, vagy egy éjszakás kapcsolatot keresnek.

Milyen felhasználónevet és hirdetésben szereplő nevet válasszak a regisztrációkor? Kötelező megadni a saját nevemet?

Nem, nem kötelező megadni a saját nevedet. Javasoljuk, hogy valamilyen Rád jellemző nevet, vagy fantázianevet válassz. Amennyiben szeretnéd, természetesen megadhatod a saját nevedet is. A felhasználóneved csak kis betűkből és arab számokból állhat és minimum 5 karakter hosszúnak kell lennie. A hirdetésben szereplő nevedben lehet nagy betű és szóköz is.

Milyen jelszót válasszak?

Javasoljuk, hogy olyan jelszót válassz, amelyben van kis és nagy betű és szám is. Ne legyen könnyen kitalálható, Rád jellemző, tehát például ne add meg a hirdetési neved és a születési dátumod. Ezzel együtt legyen azért megjegyezhető számodra.

Az egyik hirdető kéri a lakcímem vagy telefonszámom megadjam neki?

Amennyiben még az ismerkedés elején tartotok, ne add ki Neki a személyes adataidat, mert visszaélhet velük. Az sospartner.hu partnerkereső oldal anonim ismerkedési felületet nyújt számodra, melynek az a jelentősége, hogy csak akkor adod meg a személyes elérhetőségeidet, amikor már biztos vagy abban, hogy akinek kiadod, őt kerested a partnerkeresőn. Így elkerülhetőek a kellemetlen visszaélések vagy zaklatások.

Reklámozhatom a saját oldalam/szolgáltatásom az oldalon?

A felhasználók számára tilos bármilyen termék vagy szolgáltatás reklámozása. Amennyiben szeretnéd terméked, szolgáltatásod az oldalon reklámozni, kérj ajánlatot az info@sospartner.hu e-mail címen.

Betöltés...

A tartalom betöltése folyamatban...